Πολιτική Απορρήτου

Το απόρρητό σας είναι σημαντικό για το In Town Check In. Έτσι, έχουμε αναπτύξει μια δήλωση απορρήτου που καλύπτει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, αποκαλύπτουμε, μεταφέρουμε και αποθηκεύουμε τις πληροφορίες σας. Παρακαλούμε αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξοικειωθείτε με τις πρακτικές μας για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και ενημερώστε μας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

 

Η παρούσα δήλωση απορρήτου ισχύει για όλες τις υπηρεσίες ή το λογισμικό In Town Check In. Για τη δήλωση απορρήτου ισχύουν οι ίδιοι ορισμοί που αναφέρονται στην παράγραφο 1 των Όρων και Προϋποθέσεων.

 

1. Πολιτική απορρήτου
Οι πληροφορίες που ζητάμε κατά την εγγραφή σας στο λογισμικό In Town Check In, ζητούνται προκειμένου να σας προσφέρουμε τις επαγγελματικές μας υπηρεσίες.

 

Θα αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους μόνο για τους σκοπούς της ολοκλήρωσης της κράτησής σας μέσω εμάς, προκειμένου να σας παρέχουμε τις πληροφορίες ή τις υπηρεσίες που έχετε ζητήσει ή με τη ρητή συγκατάθεσή σας. Διατηρούμε το δικαίωμα να αποκαλύπτουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε ορισμένα επιτρεπόμενα τρίτα μέρη, συμπεριλαμβανομένων των μελών του ομίλου μας, των έμπιστων συνεργατών και των δικών μας επαγγελματικών συμβούλων.

 

Θα θέλαμε και πάλι να τονίσουμε ότι, σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς γενικούς νόμους περί προστασίας δεδομένων, τηρούνται αυστηρές διαδικασίες ασφαλείας για την αποτροπή της κατάχρησης των προσωπικών δεδομένων και της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης.

 

2. Ποιες προσωπικές πληροφορίες συλλέγουμε
Σε γενικές γραμμές, οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε μας επιτρέπουν να διεκπεραιώνουμε τις κρατήσεις σας και να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες In Town Check In. Συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες που μας υποβάλλετε οικειοθελώς όταν εγγράφεστε σε εμάς ή όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες In Town Check In.

 

Όταν κατεβάζετε μια εφαρμογή In Town Check In για κινητά, συλλέγουμε τον τύπο της συσκευής σας, τον φορέα ασύρματης σύνδεσής σας και το ατομικό αναγνωριστικό της συσκευής σας και τα συσχετίζουμε με τις προσωπικές σας πληροφορίες, αν και χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες κυρίως για την υποστήριξη του λογαριασμού σας και την παροχή των υπηρεσιών In Town Check In.

 

Εγγραφή
Όταν εγγράφεστε στο In Town Check In για να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε ηλεκτρονικές φόρμες που προβλέπουν: τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, τον αριθμό κινητού τηλεφώνου σας, τις πληροφορίες θέσης (το κινητό σας ή άλλη συσκευή με επίγνωση θέσης για τη μετάδοση δεδομένων θέσης) και έναν κωδικό πρόσβασης.

 

Οι πληροφορίες αυτές απαιτούνται για να χρησιμοποιήσετε το In Town Check In και να απολαύσετε τις υπηρεσίες In Town Check In χωρίς κόστος. Οι πληροφορίες δεν θα επαναχρησιμοποιηθούν για σκοπό ασύμβατο με το πεδίο εφαρμογής της υπηρεσίας μας, όπως περιγράφεται στους Όρους και Προϋποθέσεις.

 

Οι πληροφορίες πιστωτικής κάρτας που παρέχετε στο προσωπικό σας προφίλ κατά την εγγραφή ή/και τη διαδικασία κράτησης υπηρεσιών στην on line πλατφόρμα μας δεν αποθηκεύονται από εμάς, αλλά αποθηκεύονται και χρησιμοποιούνται από τους τρίτους επεξεργαστές πιστωτικών καρτών μας προκειμένου να διεκπεραιώσουν την πληρωμή που οφείλετε σε τρίτους για τις υπηρεσίες μεταφοράς που έχετε λάβει.

 

 Λογαριασμός χρήστη
Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας του κωδικού πρόσβασης και του λογαριασμού σας και είστε πλήρως υπεύθυνοι για όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του λογαριασμού σας.

 

Μπορείτε να επιτρέψετε σε άλλα μέλη του νοικοκυριού σας να χρησιμοποιούν το λογισμικό με το όνομα ή το λογαριασμό σας, υπό την προϋπόθεση ότι συμφωνείτε να πληρώνετε όλες τις χρεώσεις που προκύπτουν και να είστε υπεύθυνοι για όλες τις άλλες πτυχές της χρήσης τους. Συμφωνείτε να επιβλέπετε κάθε χρήση του λογισμικού από ανηλίκους στο όνομα ή στο λογαριασμό σας.

 

Επιπλέον, συλλέγονται πληροφορίες παρακολούθησης καθώς χρησιμοποιείτε το λογισμικό μας ή την υπηρεσία In Town Check In, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, γεωγραφικών περιοχών.

 

Συλλέγουμε επίσης τον τύπο της συσκευής και το μοναδικό αναγνωριστικό όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή μας για κινητά, χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες με αποκλειστικό σκοπό να σας παρέχουμε την πιο ενημερωμένη εφαρμογή και τα πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά. Εάν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας μέσω της κινητής συσκευής σας, θα παρακολουθούμε τις πληροφορίες γεωγραφικής θέσης σας, ώστε να μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν θα μοιραστούμε αυτές τις πληροφορίες με τρίτους για οποιονδήποτε σκοπό και θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες μόνο για τον αποκλειστικό σκοπό της εκπλήρωσης του αιτήματός σας. Ενδέχεται επίσης να συλλέγουμε τη γεωγραφική σας θέση ακόμη και όταν δεν χρησιμοποιείτε το In Town Check In, σε περίπτωση που μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας, προκειμένου να σας παρέχουμε τις αποτελεσματικές γεωγραφικές υπηρεσίες μας. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να μην επιτρέπετε πλέον στην εφαρμογή μας να χρησιμοποιεί την τοποθεσία σας, απενεργοποιώντας την σε επίπεδο συσκευής.

 

Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε αίτηση για μια θέση εργασίας στον ιστότοπό μας, θα συλλέξουμε προσωπικές πληροφορίες όπως το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου σας και πρόσθετες πληροφορίες όπως το βιογραφικό σημείωμα, το φύλο και την εθνικότητά σας. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγονται σε αυτή την περιοχή του ιστότοπου για να προσδιορίσουμε τα προσόντα σας για τη θέση στην οποία έχετε υποβάλει αίτηση και για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κανονίσουμε μια συνέντευξη.

 

3. Τι κάνουμε με τις πληροφορίες που συλλέγουμε
Ο πρωταρχικός μας στόχος για τη συλλογή πληροφοριών είναι να σας προσφέρουμε μια βελτιωμένη εμπειρία κατά τη χρήση της υπηρεσίας In Town Check In. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να παρακολουθούμε στενά ποιες λειτουργίες της υπηρεσίας In Town Check In χρησιμοποιούνται περισσότερο, για να σας επιτρέψουμε να δείτε το ιστορικό των ταξιδιών σας, να δείτε τυχόν προσφορές που μπορεί να διεξάγουμε αυτή τη στιγμή, να αξιολογήσουμε τα ταξίδια και να καθορίσουμε ποιες λειτουργίες πρέπει να εστιάσουμε στη βελτίωση, συμπεριλαμβανομένων των προτύπων χρήσης και των γεωγραφικών τοποθεσιών για να καθορίσουμε πού θα πρέπει να προσφέρουμε ή να εστιάσουμε τις υπηρεσίες, τις λειτουργίες ή/και τους πόρους, για να στείλουμε sms για να επιβεβαιώσουμε ότι ο μεταφορέας έχει φτάσει στον καθορισμένο προορισμό, χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες κινητής τηλεφωνίας που συλλέγουμε ώστε να είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε τη σωστή έκδοση της εφαρμογής ανάλογα με τον τύπο της συσκευής σας, για την αντιμετώπιση προβλημάτων και σε ορισμένες περιπτώσεις για σκοπούς μάρκετινγκ.

 

Η Εταιρεία χρησιμοποιεί τη διεύθυνση του πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP) σας για να βοηθήσει στη διάγνωση προβλημάτων με τον διακομιστή υπολογιστή μας και για τη διαχείριση του λογισμικού. Η διεύθυνση IP σας χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην αναγνώρισή σας και για τη συλλογή ευρέων δημογραφικών δεδομένων. Η διεύθυνση IP δεν περιέχει προσωπικές πληροφορίες για εσάς.

 

Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να δημιουργήσουμε ανώνυμα αρχεία πληροφοριών αποκλείοντας πληροφορίες που καθιστούν τις πληροφορίες προσωπικά αναγνωρίσιμες σε εσάς. Θα σας στέλνουμε ανακοινώσεις που σχετίζονται αυστηρά με τις υπηρεσίες σε σπάνιες περιπτώσεις, όταν αυτό είναι απαραίτητο. Για παράδειγμα, εάν η υπηρεσία μας ανασταλεί προσωρινά για συντήρηση, ενδέχεται να σας στείλουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

Γενικά, δεν μπορείτε να εξαιρεθείτε από αυτές τις ανακοινώσεις, οι οποίες δεν έχουν διαφημιστικό χαρακτήρα. Εάν δεν επιθυμείτε να τις λαμβάνετε, έχετε τη δυνατότητα να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε πάντα να εξαιρεθείτε από τη λήψη ορισμένων επικοινωνιών από το In Town Check In, όπως το ενημερωτικό μας δελτίο, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο “Διαγραφή” στο κάτω μέρος κάθε email ή στέλνοντάς μας email στη διεύθυνση info@intowncheckin.gr. Σημειώστε ότι ακόμη και αν διαγραφείτε ή εξαιρεθείτε, ενδέχεται να σας στέλνουμε επικοινωνίες σχετικές με την κράτηση αποσκευών (π.χ. sms σχετικά με την κράτησή σας: “το μεταφορικό μέσο έφτασε στον καθορισμένο προορισμό”).

 

4. Εξυπηρέτηση πελατών
Με βάση τις προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε- θα σας στείλουμε ένα email καλωσορίσματος για να επαληθεύσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Θα επικοινωνούμε επίσης μαζί σας για να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας, να παρέχουμε τις υπηρεσίες που ζητάτε και να διαχειριστούμε τον λογαριασμό σας. Θα επικοινωνούμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου, σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

 

5. Πώς μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες με άλλα μέρη
Ενδέχεται να μοιραστούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες με άλλα τρίτα μέρη με τους ακόλουθους τρόπους:

 • Πάροχοι υπηρεσιών με σύμβαση που βοηθούν σε τμήματα των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων (π.χ. μάρκετινγκ, τεχνολογικές υπηρεσίες), αν και απαιτούμε από αυτούς τους παρόχους υπηρεσιών να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες σας μόνο σε σχέση με τις υπηρεσίες που παρέχουν για εμάς και όχι για δικό τους όφελος,
 • Σε μια μητρική εταιρεία, τυχόν θυγατρικές, κοινοπραξίες ή άλλες εταιρείες υπό κοινό έλεγχο (συλλογικά, “Συνδεδεμένες εταιρείες”), οπότε θα απαιτήσουμε από τις Συνδεδεμένες εταιρείες μας να τηρούν την παρούσα δήλωση απορρήτου,
 • Σε μια εταιρεία που συγχωνεύεται μαζί μας, μας εξαγοράζει ή αγοράζει τα περιουσιακά μας στοιχεία, οπότε η εν λόγω εταιρεία μπορεί να συνεχίσει να επεξεργάζεται τα Προσωπικά σας Δεδομένα όπως ορίζεται στην παρούσα δήλωση απορρήτου,
 • Στην επιβολή του νόμου, σε κυβερνητικούς αξιωματούχους ή σε άλλα τρίτα μέρη όταν
  ◦ είμαστε υποχρεωμένοι να το πράξουμε με δικαστική εντολή ή παρόμοια νομική διαδικασία.
  ◦ πρέπει να το κάνουμε για να συμμορφωθούμε με το νόμο.
  ◦ πιστεύουμε καλόπιστα ότι χρειαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες για να προστατεύσουμε ή να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα ή την ιδιοκτησία της Εταιρείας ή των χρηστών του λογισμικού ή άλλων υπηρεσιών.
 • Άλλα τρίτα μέρη με τη συγκατάθεσή σας ή με τις οδηγίες σας.
 • Εκτός από τα προαναφερόμενα, δεν πωλούμε, μοιραζόμαστε, ενοικιάζουμε ή ανταλλάσσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία ή τις πληροφορίες γεωγραφικού εντοπισμού σας, εκτός από όσα γνωστοποιούνται στην παρούσα δήλωση απορρήτου.

 

Η Εταιρεία μπορεί να μοιράζεται συγκεντρωτικές πληροφορίες που περιλαμβάνουν μη ταυτοποιητικές πληροφορίες και δεδομένα καταγραφής με τρίτους για ανάλυση του κλάδου και δημογραφικό προφίλ.

 

6. Cookies και άλλες ανώνυμες πληροφορίες
Όταν χρησιμοποιείτε το λογισμικό μας, συλλέγουμε ανώνυμες πληροφορίες, όπως η διεύθυνση IP σας και τυπικές πληροφορίες καταγραφής ιστού, όπως ο τύπος του προγράμματος περιήγησης και οι σελίδες στις οποίες αποκτήσατε πρόσβαση στον ιστότοπό μας, η γλώσσα του προγράμματος περιήγησης, η ημερομηνία και η ώρα του αιτήματός σας και ένα ή περισσότερα cookies που μπορεί να ταυτοποιήσουν μοναδικά το πρόγραμμα περιήγησής σας. Ενδέχεται να παρακολουθούμε τις σελίδες που σας οδήγησαν στο λογισμικό μας, αν και δεν συσχετίζουμε αυτές τις πληροφορίες με τα προσωπικά σας στοιχεία.

 

Όταν χρησιμοποιείτε το λογισμικό μας, συλλέγουμε ανώνυμες πληροφορίες, όπως η διεύθυνση IP σας και τυπικές πληροφορίες καταγραφής ιστού, όπως ο τύπος του προγράμματος περιήγησής σας και οι σελίδες στις οποίες αποκτήσατε πρόσβαση στον ιστότοπό μας, η γλώσσα του προγράμματος περιήγησης, η ημερομηνία και η ώρα του αιτήματός σας και ένα ή περισσότερα cookies που μπορεί να ταυτοποιούν μοναδικά το πρόγραμμα περιήγησής σας. Ενδέχεται να παρακολουθούμε τις σελίδες που σας οδήγησαν στο λογισμικό μας, αν και δεν συσχετίζουμε αυτές τις πληροφορίες με τα προσωπικά σας στοιχεία.

 

Ενδέχεται επίσης να τοποθετήσουμε μικρά αρχεία δεδομένων που ονομάζονται “cookies” στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας. Τα cookies δεν βλάπτουν ούτε προκαλούν ζημιά στο σύστημά σας με οποιονδήποτε τρόπο. Επιπλέον, διευκολύνουν την πλοήγησή σας, καθώς αποθηκεύουν τις ρυθμίσεις σας. Στέλνουμε ένα “cookie συνεδρίας” στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας όταν συνδέεστε στο λογαριασμό σας. Αυτός ο τύπος cookie μας βοηθά να σας αναγνωρίσουμε εάν επισκέπτεστε πολλές περιοχές του ιστότοπού μας κατά τη διάρκεια της ίδιας συνεδρίας, ώστε να μην χρειάζεται να σας ζητάμε τον κωδικό πρόσβασής σας σε κάθε σελίδα. Μόλις αποσυνδεθείτε, κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησης ή την εφαρμογή σας, αυτό το cookie λήγει και δεν έχει πλέον καμία επίδραση. Χρησιμοποιούμε επίσης cookies μεγαλύτερης διάρκειας για την εμφάνιση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή του αριθμού κινητού τηλεφώνου σας στη φόρμα σύνδεσης, ώστε να μην χρειάζεται να πληκτρολογείτε εκ νέου τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε φορά που συνδέεστε στο λογαριασμό σας. Μπορείτε να απορρίψετε τα cookies μας, αν το πρόγραμμα περιήγησής σας το επιτρέπει, αλλά αυτό μπορεί να επηρεάσει τη χρήση του λογισμικού μας.

 

Ενδέχεται να χρησιμοποιούμε υπηρεσίες παρακολούθησης τρίτων για την παρακολούθηση και ανάλυση ανώνυμων πληροφοριών των χρηστών του λογισμικού μας. Αυτά τα τρίτα μέρη ενδέχεται να χρησιμοποιούν cookies για να βοηθήσουν στην παρακολούθηση της συμπεριφοράς των χρηστών.
Διατηρούμε το δικαίωμα να αποκαλύπτουμε ανώνυμες πληροφορίες δημοσίως χωρίς περιορισμούς, μεταξύ άλλων σε τρίτους προμηθευτές που μπορεί να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε ή να παρέχουμε το λογισμικό ή τις υπηρεσίες In Town Check In ή σε τρίτους.

 

7. Έλεγχος των δεδομένων σας
Εάν τα προσωπικά σας στοιχεία αλλάξουν ή εάν δεν επιθυμείτε πλέον την υπηρεσία μας, μπορείτε να τα διορθώσετε, να διαγράψετε ανακρίβειες ή να τα τροποποιήσετε κάνοντας την αλλαγή στη σελίδα με τις πληροφορίες μέλους ή στέλνοντάς μας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@intowncheckin.gr. Θα απαντήσουμε στο αίτημά σας για πρόσβαση το συντομότερο δυνατό.

 

Θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας (συμπεριλαμβανομένης της γεωγραφικής θέσης) για όσο διάστημα ο λογαριασμός σας είναι ενεργός ή όσο χρειάζεται για να σας παρέχουμε υπηρεσίες. Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας ή να ζητήσετε να μην χρησιμοποιούμε πλέον τις πληροφορίες σας για την παροχή υπηρεσιών επικοινωνήστε μαζί μας στο info@intowncheckin.gr. Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας όπως είναι απαραίτητο για τη συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις, την επίλυση διαφορών και την επιβολή των συμφωνιών μας.

 

8. Πώς διαχειριζόμαστε τα e-mail που μας στέλνετε;
Το κουμπί “Επικοινωνία”, ενεργοποιεί το λογισμικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και σας καλεί να στείλετε τα σχόλιά σας σε ένα συγκεκριμένο λειτουργικό γραμματοκιβώτιο.

 

Όταν στέλνετε ένα τέτοιο μήνυμα, τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται μόνο στο βαθμό που είναι απαραίτητο για την απάντηση. Εάν η ομάδα διαχείρισης του γραμματοκιβωτίου δεν είναι σε θέση να απαντήσει στο ερώτημά σας, θα προωθήσει το ηλεκτρονικό σας μήνυμα σε άλλη υπηρεσία. Θα ενημερωθείτε, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για το σε ποια υπηρεσία έχει προωθηθεί η ερώτησή σας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την επεξεργασία του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου και των σχετικών προσωπικών δεδομένων, μη διστάσετε να τις συμπεριλάβετε στο μήνυμά σας.

 

9. Ασφάλεια
Οι προσωπικές πληροφορίες αναγνώρισης και οι πληροφορίες γεωγραφικού εντοπισμού που συλλέγουμε αποθηκεύονται με ασφάλεια στη βάση δεδομένων μας και χρησιμοποιούμε τυποποιημένες, ευρέως διαδεδομένες στον κλάδο, εμπορικά εύλογες πρακτικές ασφαλείας, όπως κρυπτογράφηση και τείχη προστασίας και SSL (Secure Socket Layers) για την προστασία των πληροφοριών σας – όπως τα τμήματα του αριθμού της πιστωτικής σας κάρτας που διατηρούμε (δεν διατηρούμε εμείς οι ίδιοι το σύνολο των πληροφοριών της πιστωτικής σας κάρτας). Ωστόσο, όσο αποτελεσματική και αν είναι η τεχνολογία κρυπτογράφησης, κανένα σύστημα ασφαλείας δεν είναι αδιαπέραστο. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια της βάσης δεδομένων μας, ούτε μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε δεν θα υποκλαπούν κατά τη μετάδοσή τους σε εμάς μέσω του Διαδικτύου, και κάθε πληροφορία που διαβιβάζετε στην Εταιρεία τη διαβιβάζετε με δική σας ευθύνη. Σας συνιστούμε να μην αποκαλύπτετε τον κωδικό πρόσβασής σας σε κανέναν.

 

10. Tell-A-Friend
Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία παραπομπής για να ενημερώσετε έναν φίλο σας για τον ιστότοπό μας ή για μια θέση εργασίας, θα σας ζητήσουμε το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του φίλου σας. Θα στείλουμε αυτόματα στο φίλο σας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μίας χρήσης, με το οποίο θα τον προσκαλέσουμε να επισκεφθεί τον ιστότοπο. Αποθηκεύουμε αυτές τις πληροφορίες με αποκλειστικό σκοπό την αποστολή αυτού του εφάπαξ email και την παρακολούθηση της επιτυχίας του προγράμματος παραπομπής μας. Ο φίλος σας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο info@intowncheckin.gr για να ζητήσει να διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες από τη βάση δεδομένων μας.

 

11. Social Media (χαρακτηριστικά) και Widgets
Το λογισμικό μας περιλαμβάνει χαρακτηριστικά κοινωνικών μέσων, όπως το κουμπί Like του Facebook και widgets, όπως το κουμπί Share this ή διαδραστικά μίνι-προγράμματα που εκτελούνται στον ιστότοπό μας. Αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να συλλέγουν τη διεύθυνση IP σας, τη σελίδα που επισκέπτεστε στον ιστότοπό μας και ενδέχεται να ορίσουν ένα cookie για να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά η λειτουργία. Οι λειτουργίες και τα widgets των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είτε φιλοξενούνται από τρίτους είτε φιλοξενούνται απευθείας στο λογισμικό μας. Οι αλληλεπιδράσεις σας με αυτές τις λειτουργίες διέπονται από τη δήλωση απορρήτου της εταιρείας που τις παρέχει.

 

12. Δημόσια φόρουμ
Το λογισμικό μας προσφέρει δημόσια προσβάσιμα ιστολόγια ή φόρουμ κοινότητας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε σε αυτές τις περιοχές ενδέχεται να διαβαστούν, να συλλεχθούν και να χρησιμοποιηθούν από άλλους που έχουν πρόσβαση σε αυτές. Για να ζητήσετε την αφαίρεση των προσωπικών σας πληροφοριών από το ιστολόγιο ή το φόρουμ της κοινότητάς μας, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση info@intowncheckin.gr. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να αφαιρέσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες, οπότε θα σας ενημερώσουμε αν δεν μπορούμε να το κάνουμε και γιατί.

 

13. Αλλαγές στην παρούσα δήλωση απορρήτου
Ενδέχεται να ενημερώσουμε την παρούσα δήλωση απορρήτου για να αντικατοπτρίσουμε τις αλλαγές στις πρακτικές μας σχετικά με τις πληροφορίες. Εάν προβούμε σε ουσιαστικές αλλαγές, θα σας ειδοποιήσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (που αποστέλλεται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει καθοριστεί στο λογαριασμό σας) ή μέσω ειδοποίησης σε αυτόν τον Ιστότοπο πριν η αλλαγή τεθεί σε ισχύ. Σας ενθαρρύνουμε να επανεξετάζετε περιοδικά αυτή τη σελίδα για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας. Η παρούσα δήλωση απορρήτου αποτελεί μέρος της συμφωνίας όρων και προϋποθέσεων και ερμηνεύεται σύμφωνα με τους σχετικούς όρους της τελευταίας.

Close cookie popup

We use cookies to offer you a personalized experience and to help you easily find what you are looking for. In addition, we analyze the traffic and strengthen the security of the platform, so that you can enjoy our services in an environment that is constantly evolving.

Privacy Settings saved!
Privacy Settings

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

Τα cookie αυτά ορίζονται από άλλους παρόχους όπου δεν επισκέπτεται ο χρήστης απευθείας.

Cookies που χρησιμοποιούνται από εξωτερικούς παρόχους
 • PHPSESSID
 • __utmz
 • __utma

Reject All
Accept All